Wijkvereniging Scheveningen organiseert regelmatig lezingen en informatieve avonden!

Op deze bijzondere avonden bieden we een divers programma aan vol interessante activiteiten en boeiende informatie.

Voorafgaand bieden we u de mogelijkheid om bij de wijkvereniging te genieten van een heerlijke kom soep met een broodje.

Om deel te nemen aan deze activiteiten, vragen we u vriendelijk om u vooraf aan te melden via het contactformulier op onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@wijkverenigingscheveningen.nl. Vergeet niet aan te geven of u van tevoren mee wilt eten.

Houd deze pagina in de gaten voor updates over de precieze tijden van de activiteiten. Zodra deze bekend zijn, zullen we ze hier vermelden.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij onze lezingen en informatieve avonden voor een inspirerende en gezellige bijeenkomst!

Gratis Rollatorcheck

Datum: wo 19 juni 2024
Tijd: 10:30 tot 13:30 uur

Op woensdag 19 juni komt Ayoub weer langs in ons wijkgebouw en kunt u gratis uw rollator laten nakijken.
Hij controleert de bandenspanning, of de hoogte juist is en of verder alles in orde is. Tijdens het wachten krijgt u van ons een kopje koffie of thee. Het is tussen 12 en 13 uur mogelijk om voor 2.50 een patatje met een bamischijf te eten.