Gezellig aanschuiven bij Wijkvereniging Scheveningen

Om de twee weken op donderdag nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan de gezellige aanschuiflunch in ons wijkgebouw. Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd door onze gastheer Jan-Willem, die ervoor zal zorgen dat u zich direct thuis voelt. Met heel veel dank aan de Particpatiekeuken, die met ons deze aanschuiflunch is gestart

Wat kunt u verwachten:

• Laat u verrassen door een heerlijke 3-gangen warme lunch. Onze menu’s variëren keer op keer, maar beginnen vaak met een smaakvolle huisgemaakte soep, gevolgd door een hoofdgerecht bestaande uit aardappelen, groenten, vlees of een alternatieve optie zoals nasi of pasta, en sluiten af met een lekker toetje.
  • Reserveren: We kunnen maximaal 30 personen ontvangen, daarom is aanmelden verplicht. U kunt zich aanmelden via onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@wijkverenigingscheveningen.nl.

Aanschuiflunch

Datum: do 13 juni 2024
Tijd: 11:45 tot 13:30 uur

De zaal is open vanaf 11:45 uur en we beginnen rond 12:10 uur.
U krijgt een warm welkom door onze gastheer Jan-Willem.
Voor € 4,- geniet u van een 3 gangen warme lunch. Wat we eten is elke keer weer een verrassing.
We beginnen vaak met verse eigengemaakte soep, een hoofdgerecht (aardappelen, groente, vlees of nasi/pasta) en een lekker toetje. Afsluiten doen we met een kopje koffie of thee.
Er is maximaal plek voor 30 personen, aanmelden is verplicht.
Dit kan op onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@wijkverenigingscheveningen.nl

Aanschuiflunch

Datum: do 27 juni 2024
Tijd: 11:45 tot 13:30 uur

De zaal is open vanaf 11:45 uur en we beginnen rond 12:10 uur.
U krijgt een warm welkom door onze gastheer Jan-Willem.
Er is maximaal plek voor 30 personen, aanmelden is verplicht.